その他の研究業績等

researchmap研究者コード
researchmap機関

タイトル・テーマ

Development of Story Retelling Skills in Preschool Children

単著・共著の別

共著

発行又は発表の年月

201908

発表学会等の名称

19th European Conference on Developmental Psychology(ECDP) Greece

概要

In this study, it was indicated that the story retelling skills rapidly develop, especially from the age of 5 to 6. Moreover, it was shown that the skills are related to the sentence repetition skill, rather than the verbal knowledge, expressive vocabulary, riddles, and receptive vocabulary skills.